AKT’de Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Ağır Yük Kaldırma ve Taşımacılar Derneği (AKT) 29 Mart 2019 tarihinde The Green Park, Bostancı Otel’de Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.
Ağır Yük Kaldırma ve Taşımacılar Derneği (AKT) Olağan Genel Kurul toplantısında Geçmiş dönem faaliyetleri, Gelecek dönem hedeflenen faaliyetleri sunuldu. Denetim Kurulu raporu ibra edildi ve Yeni Dönem Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçildi ve onaylandı. Toplantıda AKT’nin 2019 Ana Sponsoru Liebherr’in yanı sıra 2019 Destekleyen sponsorları: Faymonville, Hidrokon ve AKT Sigorta Danışmanı Fidancılar Sigorta standlarını kurup, tanıtım broşürlerini dağıttı. Ayrıca firmaların tanıtım videoları da yayınlandı.

İngilizce içeriğimiz hazırlanmaktadır. En kısa süre içerisinde yayına alınacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

ÇOK YAKINDA

AKT – 2019 Yıllık Başarı Ödülleri Töreni

AKT 2019 yıllık Başarı Ödülleri Töreni Türkiye’nin öncü ağır kaldırma ve ağır taşımacılık sektörünün profesyonellerini  bir araya getiriyor.
Sektörün, yapılan işlerin ve firmaların değerinin ortaya çıkabilmesi için İlk defa 2019 yılında verilmesi planlanan AKT 2019 yıllık Başarı Ödülleri bundan sonra her yıl düzenli olarak organize edilecek. Amaç İstanbul’da düzenlenecek Ödül Töreni’nin son kullanıcılar, ağır taşıma ve kaldırma sektörünün üyeleri için Türkiye’nin en prestijli etkinliği haline getirilmesidir.
Sektörün bir araya gelmesi ve yapılan güzel işlerin paylaşılması için gerçekleştirilecek olan ‘AKT Başarı Ödülleri Töreni’ etkinliğinin, sektörümüz değeri ve kalitesinin artmasına katkıda bulunacağını düşünüyoruz.
2019 yılında İstanbul’da birincisi düzenlenecek olan ödül töreninde 2018 yılı projeleri çeşitli kriterlere göre ödül alacak.
Sektöre hizmet veren ve bu konuda uzmanlaşmış seçkin bir jüriden oluşan değerlendirme kurulunun vereceği oylar ile finalistler arasında kalan projelerden birinci seçilecek.
Ağır taşıma ve ağır nakliyat firmalarının profesyonellerinin dışında, bu sektörün hizmet verdiği inşaat, enerji sanayi kuruluşlarının yöneticileri, mal, hizmet tedarikçileri, akademisyen ve ilgili kamu kuruluşlarından da katılımcıların yer alacağı gala gecesinde sektörümüzün bütün bileşenleri bir araya gelmiş olacak.
Bu prestijli ödülü alabilmek için katılım formlarınızı AKT’den gecikmeden talep ediniz.

Ödül Kriterleri

1) Kombine projeler
2) Taşıma
    – 120 ton gross ağırlık altı